Yogakurs på Fitnesspoint Askim AS starter tirsdag 19. september.

  • Ashtanga yoga for nybegynnere kl. 17.00 – 18.15, 10 leksjoner
  • Rolig yoga kl. 18.45-20.00, 10 leksjoner

Kursene holdes av Kristine Hasle.

Om Kristine Hasle
Yogainstruktør Kristin Hasle

Min yogareise startet for alvor da jeg høsten 2016 startet på en 200 timers yogautdannelse ved Axelsson Body Work School. I løpet av en ni måneders utdannelse (8 helgesamlinger og en ukes yogaretreat) gjennomgikk jeg en berikende yogareise hvor jeg fikk muligheten til å fordype meg i yogaens og mindfulness/meditasjonens ulike verktøy. Under utdannelsen fikk jeg mye kunnskap om hvordan formidle yoga på en trygg måte, som tilpasser alle. Videre har jeg trent yoga siden 2009, bl.a med Vinyasa -klasser i Thailand, Hatha yogaklasser hos Maranja i Askim og Ashtanga-klasser på Puro yoga i Oslo. I høst starter jeg  etterutdanning ved Oslo Yoga og skal fordype meg videre i den dynamiske yogaverdenen.


Ashtanga yoga for nybegynnere

Tirsdager kl. 17.00-18.15
Ashtanga yoga er en dynamisk yogaform med øvelser som blir gjort i en bestemt rekkefølge. En egen pusteteknikk brukes gjennom hele timen. På nybegynnerkurset vil du lære Ashtanga-sekvensene, yogastillinger, pusteteknikker og tilrettelegging av øvelsene slik at de passer for deg. Ashtanga yoga styrker hele kroppen, øker fleksibilitet og balanse. Dette kurset er et nybegynnerkurs, og krever ingen forkunnskaper.

 

Rolig yoga

Tirsdager kl. 18.45-20.00
Denne yogaklassen passer for deg som ønsker å roe ned og puste helt ned i magen. Vi jobber med å styrke kjernemuskulaturen, og med å løse opp stive nakker, rygg og hofter. Kurset passer for alle nivåer.
nivåer.

Er du interessert?

Prisen for 10 leksjoner er kr. 1500,- . For de som ikke er medlem hos Fitnesspoint Askim AS fra før, inkluderer dette tilgang til treningssenteret i hele 10 ukers perioden.

 

Meld deg på her >

 

 

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *