Fitnesspoint Askim søker etter en eller flere selvstendige Personlig Trenere eller Gruppetrenere

Du/dere er interessert i ekstra engasjement på dag eller kveldstid og har kvalifikasjoner innen PT eller Gruppetrening.

Fitnesspoint Askim er et selvbetjent treningssenter lokalisert i Skolegt. 5

Les mer om senteret og se bilder her

Fitnesspoint Askim er en del av Fitnesspoint-kjeden. Fitnesspoint er i sterk vekst og utvider kontinuerlig med både nye senter og tjenestetilbud. Fitnesspoint har i dag 11 senter i Norge. På Østlandet har vi 4 sentere lokalisert i Tønsberg, Nydalen, Eidsvoll og i Askim.

Som PT/Gruppetrener ved Fitnesspoint Askim vil du være selvstendig og få betalt etter utførte oppdrag. Våre betingelser er gode og vi tilbyr gode muligheter til inntjening.

Som PT/Gruppetrener ved Fitnesspoint Askim vil du ha tilgang til vårt grupperom for grupper med inntil 12-14 deltagere. Aktuelle temaer for gruppetrening kan være; Seniortrening i forskjellige varianter, Barseltrening, PT i gruppe, Opptrening/rehabilitering….

Fitnesspoint Askim tilbyr i dag kurs i yoga gruppetrening i forskjellige former.

Fitnesspoint har utviklet et eget bookingsystem til bl.a booking av PT-tjenester. Se booking.fitnesspoint.no. Systemet håndterer bestilling, organisering og betaling av PT-tjenester.

Vi har også utviklet og er i ferd med å implementere et system for digital markedsføring av PT-tjenester som vil gi deg som PT en god infrastruktur for å få kunder.

Vi søker etter selvstendige og markedsorienterte Personlig Trenere/Gruppetrenere som ønsker å jobbe strukturert for å oppnå resultater. Du er blid og positiv og møter dine og våre kunder med et smil og et mål om å hjelpe kundene til å nå sine personlige mål.

Kvalifikasjoner:

  • Vi ønsker PT’er/Gruppetrener(e) med kompetanse innen definerte aktiviteter.
  • Du har/kan ha godkjent PT-utdanning fra NIH, AFPT, utdannelse innen fysioterapi e.l. eller tilsvarende relevant erfaring og kvalifikasjoner.
  • Det er en klar fordel at du har erfaring fra aktiv idrett.
  • Du ønsker å jobbe selvstendig, ha gode kunderelasjoner og har stor arbeidskapasitet.
  • Det forventes at du kan markedsføre deg selv gjennom vår Fitnesspoint Blogg, noe som krever litt datakunnskap og gode ferdigheter i norsk språk

Ønsker du å jobbe som Personlig Trener/Gruppetrener ved Fitnesspoint Askim sender du en kortfattet søknad med CV til daglig leder i Fitnesspoint Askim, Tom Kolberg på e-post askim@fitnesspoint.no

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *