Nye Yogakurs på Fitnesspoint Askim AS starter tirsdag 23. januar.

  • Ashtanga yoga for nybegynnere kl. 17.00 – 18.15, 8 leksjoner
  • Ashtanga yoga ledet klasse kl. 18.30-20.00, 8 leksjoner
  • Gratis prøvetime på hver av klassene 16. januar med start hhv. kl. 17.00 eller kl. 18.30
  • Kursdeltagere har gratis tilgang til Fitnesspoint Treningssenter i kursperioden

Kursene holdes av Kristine Hasle.

Om Kristine Hasle
Yogainstruktør Kristin Hasle

Min yogareise startet for alvor da jeg høsten 2016 startet på en 200 timers yogautdannelse ved Axelsson Body Work School. I løpet av en ni måneders utdannelse (8 helgesamlinger og en ukes yogaretreat) gjennomgikk jeg en berikende yogareise hvor jeg fikk muligheten til å fordype meg i yogaens og mindfulness/meditasjonens ulike verktøy. Under utdannelsen fikk jeg mye kunnskap om hvordan formidle yoga på en trygg måte, som tilpasser alle. Videre har jeg trent yoga siden 2009, bl.a med Vinyasa -klasser i Thailand, Hatha yogaklasser hos Maranja i Askim og Ashtanga-klasser på Puro yoga i Oslo. I høst starter jeg  etterutdanning ved Oslo Yoga og skal fordype meg videre i den dynamiske yogaverdenen.

 

Få mer info og meld deg på her >

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *